dimecres, 27 de gener del 2010

Una nova porta




Comencem un nou quadrimestre, amb noves assignatures, nous professors i nous grups de seminari.
En aquest nou seminari, hem canviat també al mestre que l'imparteix per una mestra.
A més, en la sessió d'avui hem fet una ronda presentant-nos inclosa la mestra, per tal de crear-nos un perfil de cadascun dels companys que m'acompanyaran al llarg d'aquest semestre.
Tot seguit, la mestra ens ha explicat en un eix més o menys horitzontal com serà el treball del semestre, per tal de introduir-nos en matèria i així no ens adormim de bon començament.
Per això ja s'han repartit les dates de l'actualitat educativa, de l'entrevista personal, així com de la lectura preparada en veu alta, aquesta activitat es veu que d'altres seminaris ja la feien, tot i que el nostre no i per tant serà tot un repte això de preparar-se una lectura (fragment) per llegir-la davant els companys i la mestra.
Aquesta activitat, m'ha semblat interessant, ja que he pensat que al llarg de la nostra inserció al món laboral, la nostra veu estarà exposada constantment davant els nens i nenes i per tant cal treballar des de bon començament l'entonació, la rapidesa i d'altres aspectes que de segur influiran en el nostre què diari.
Tot seguit, de forma justa i a l'atzar s'han establer els grups d'actualitat educativa i ens han esmentat que aquest semestre tornarem a realitzar activitats extraordinàries, cosa que m'ha agradat.
Seguidament, se'ns ha explicat com hem de fer la continuació del bloc ( ja que també es pot realitzar en suport paper) i els esquemes de treball que haurem de seguir en els treballs de les dues lectures que haurem de realitzar. Aquestes lectures són ''Educació i vida quotidiana'' de l'Eulàlia Bosch, i un altre llibre ha escollir de la Carme Riera.
Finalment, se'ns ha parlat de la jornada de Sant Jordi, dels concursos de literatura, fotografia i audiovisual i les bases dels mateixos.
Tot seguit, hem acomiadat la sessió amb el deure d'omplir un full amb dades personals per tal de que la tutora ens conegui una miqueta més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada