dijous, 11 de febrer del 2010

Seminari 11febrer-

Aquesta sessió de seminari ha estat iniciada amb la lectura del llibre "L’elegància de l'eriçó" de Muriel Barrly, exactament el capítol dos, que la Marta Pintos ha realitzat.
Desprès de la seva lectura hem tornat a establir algunes característiques que poden ser-nos útils per a l'activitat de lectura:

- Cal marcar les pauses i evitar els entrebancs per cansament, així doncs cal preparar bé la lectura del principi fins al final.
- Cal fer ''teatre'' i marcar diferents tons i marcar una entonació exagerada.

A més, per recordar les característiques de les que ja hem parlat, afegiré un enllaç on podem veure les característiques esmentades en la sessió pasada.

Tot seguit, la tutora ens ha parlat del llibre "Sóc mestre" que promou la Facultat de Ciències de l'Esport, Psicologia i Ciències de l'Educació de Blanquerna i que és un recull de petits records, vivències i coneixements que durant els seixanta anys que la facultat imparteix cursos universitaris ha recollit d'alumnes de diferents cursos i èpoques.
Ens hem repartit per grups i hem llegit cada dues o tres persones un text diferent per tal de tenir temps materials per llegir-los i comentar-los tots.
Personalment, m'ha tocat el text que duu com a títol Lluerna, en aquest es fa una comparació constant de totes les experiències que l'autora viu amb les sensacions que Blanquerna l'ha fet passar, així com les facilitats que estudiar dins de la facultat li ha donat.
A més, hem pogut observar que la dinàmica de la facultat on ara estudiem tants i tants alumnes s'ha anat adaptant a la societat que evoluciona constantment, però continua amb els mateixos ideals i les mateixes bases que quan començà fa seixanta anys.

Aquest text està molt bé escrit, així que recomano si es pot llegir el llibre. Ja que descriu amb exactitud moltes característiques de la facultat que probablement a molts de nosaltres ens hagi fet decidir-nos per aquesta, la nostra facultat i estudiar-hi.

Aquí acaba la sessió del dia 11 de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada