dissabte, 24 d’octubre del 2009

Què fem al seminari?



Divendres, últim dia de seminari de la setmana y de la setmana mateix, hem entregat el traball sobre el llibre Va de mestres, a partir d'aquí tots hem expresat la nostra opinió respecte a aquesta lectura.
La meva opinió és que el llibre degut al vocabulari planer, les situacions amb exemples i la forma de escriptura que té l'autor , és de lectura i comprensió fàcil, etc.
A més de la facilitat d'aquest llibre, crec que també les situacions que proposa les hem viscut per l'altra banda, és a dir, com alumnes i aixó també ens pot ajudar a l'hora d'actuar davant la classe.
Desprès les meves companyes l'Alba i l'Elena ens han fet l'exposició de l'actualitat educativa sobre l'ús de la maleta viatjera i l'increment d'aquesta en les escoles, Desprès d'aquesta exposició, ha sorgit un debat sobre la imposició o l'intent d'augmentar la lectura des de l'escola, el debat s'ha esdevingut d'aquesta forma perque sovint el que es mana des de l'escola no s'acull tan bé com si es fa des de fora d'aquest àmbit.
Finalment, i desprès d'omplir un questionari per saber a grans trets el perquè hem escollit la universitat on estem estudiant, entre tots però per iniciativa del tutor de seminari, hem acordat començar cada classe de seminari (dimecres i divendres a les 12h) amb un acudit o una endevinalla, per tal de fomentar la lectura i l'expressió oral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada