dilluns, 5 d’octubre del 2009

Tercera sessió de seminari :)

Avui ha estat la tercera sessió de seminari, en ella ens hem tornat a conèixer una miqueta més gràcies a la lectura dels textos que vam realitzar a la sessió anterior. Aquests textos reflectien els nostres sentiments i emocions abançs, durant i desprès els primers dies d'universitat.
Molts ens hem adonat, com he comentat amb la meva companya Anna, que ens trobavem en la mateixa situació a l'inici, tothom teniem por a conèixer a nous companys i dubtosos de com seria la interacció amb ells, a les noves matèries i professors, i suposu que també a les novetats que la paraula 'universitat' comporta.
Val a dir, que el primer dia de seminari vam fer una petita presentació, mostrant algunes característiques significants de nosaltres mateixos i això ens va ajudar a conèixer una miqueta el context en que la resta de companys es trobava, així com els diferents motius pels quals són aquí.
Com a conclusió, penso que el seminari és un lloc del que en treure'm molt de profit, tant pel seu nombre reduït d'alumnes com per a nivell personal i professionals.
A més, ens ajudarà a resoldre molts dubtes que al llarg de la carrera ens puguin sorgir.
Això és tot,
Lorena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada