divendres, 18 de desembre del 2009

SEMINARI -18DEC-

Aquesta és la darrera sessió de seminari.
Per iniciar-la hem continuat amb la activitat de l'actualitat educativa, ja que mancaven dos grups.
Primer, l'Esteve Clop i el Carles Costa ens han parlat de la notícia que duu com a titular "Educación confirma que propondrá cambiar el calendario escolar el próximo curso" en ella s'ha parlat de que es vol començar el curs un setmana abans al setembre per tal de que al febrer hi hagi una setmana blanca on els nens i nenes tinguin un descans entre el segons trimestre i el tercer.
Personalment, penso que és una reforma favorable per als nens i com que ho és per ells s'ha de fer, tot i que els pares tinguin algunes complicacions en aquella setmana, probablement les empreses i treballs facin alguna cosa per tal d'adaptar-s'hi a la nova situació.

Tot seguit la Mar Gascó i la Núria Maldonado han explicat la notícia "Dos mil familias optan por formar a sus hijos en casa".
Jo no hi estic gaire d'acord, ja que tot i que potser l'experiència no és negativa i potser fan igual o més que l'escola, considero que el mestre i la família han de ser persones diferents per establir aquest triangle que afavoreixi al nen com hem estudiat en l'assignatura de Societat, Família i Escola.




Tot seguit i un cop finalitzada aquesta part més burocràtica, hem iniciat la celebració del Nadal i l'acomiadament de seminari, ja que el proper quadrimestre probablement tindrem un altre.
Cadascú ha portat alguna cosa de menjar o de beure i hem realitzat un amic invisible on hem regalat una postal i un detallet.
Aquest primer seminari ha estat una gran experiència i penso que hem treballat tots a una, a més hem fet grans xerrades i debats que a mi com a mínim, m'han aportat gran quantitat de coneixements i de situacions noves per a mi.
D'altra banda agraïr tant al tutor com a la resta de companys la seva presència en aquest seminari i tots els aportaments que han fet al llarg del quadrimestre.

Estudieu molt en aquest Nadal però no deixeu de gaudir amb la família,
Un petò cordial,

Lorena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada