dissabte, 28 de novembre del 2009

COED -27NOV-

DESCRPCIÓ

Divendres hem iniciat la classe de Comunicació oral, escrita i digital, com és costum darrerament, amb les recitacions de quinze persones més.
Aquesta sessió ha estat ben diversa, ja que hem pogut escoltar diferents poesies, fragments de llibres, rondalles i contes.
Poc a poc és nota que les persones que reciten prenen consciència i intenten no cometre les mateixes errades que vam cometre aquelles persones que vàrem recitar els primers dies.
També cal dir que la gent surt amb menys nervis i procurant gesticular amb claredat.

Tot seguit hem iniciat la jornada de debats un altre cop, en aquest cas el primer grup ha parlat sobre l'educació actual, per una banda, ja que aquesta era defensada per un grup, i l'educació tradicional, que era defensada per l'altre.
Aquest grup ha seguit un dinamisme poc usual, ja que tancaven la majoria d'intervencions llençant una pregunta a l'altre grup i al públic per fer pensar, aquesta qüestió donava peu a una intervenció - resposta de l'altre grup i creava entre el públic un cert debat.
Aquest aspecte m'ha agradat i penso que seria bo aplicar-ho al nostre debat.

D'altra banda, l'altre grup ha introduït un tema semblant però que alhora derivava en un altre conclusió.
El tema del segon grup era l'autoritat a l'aula, un grup defensava l'autoritat que regia el mestre d'abans, rectitud i disciplina constants, l'altre defensava més dinamisme, comunicació amb l'alumne i explicació de les situacions.
També m'ha semblat interessat el tema escollit i importants les seves intervencions al debat.

REFLEXIÓ

La jornada de Debats, al ser més llarga que la primera sessió, que només va tenir un sol debat, m'ha semblat també més elaborada, ja que les presentacions de power point contenien, en el primer grup sobretot, gran quantitat d'informació per aportar a la generació de debat entre el públic i els qui debatien mateixos.
M'ha semblat que a poc a poc, cada cop surt millor i espero que sigui així, ja que el meu grup i jo el tenim la setmana que ve.
El tema d'ambdós debats també l'he vist força interessant i tot i que al principi s'assemblaven una mica, finalment han derivat cap a dues temàtiques molt diferents i que englobaven altres temes a dins.
Així doncs, trobo que el divendres ha estat extens i profitós en aquest sentit, ja que les exposicions i els debats, trobo, han estat de profit per a tots.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada