dimecres, 11 de novembre del 2009

Seminari -11nov-

En aquesta sessió de seminari hem acabat de concloure les escoles on la setmana que ve asistirem.
Un cop finalitzat això, hem donat pas a una altra activitat, aquest cop referent als blocs.
Per tal d'ajudar-nos a millorar i realitzar la nostra tasca a bloc, gairebé tota la sessió d'avui ha estat dedicada a l'observació d'alguns blocs nostres i la seva ''avaluació'', tot i que no era una avaluació en el sentit estricte de la paraula, ja que nomès oferiem la opinió o la nostra visió positiva o negativa d'aquell bloc.
Val a dir, que aquesta relació d'avaluació, on un alumne explicava i mostrava el seu bloc i un altre l'avaluava, no tenia cap valor de cara a les notes, sinó que era una activitat per a que nosaltres millorem el nostre bloc.
Finalment, com que no ha donat temps a mostrar tots els blocs pertanyents als alumnes de seminari, s'ha decidit allargar aquesta activitat fins a la propera sessió, és a dir, divendres.

Penso que aquesta activitat de mirar i avaluar els blocs és important, perquè ara estem a temps de resoldre dubtes, de millorar aspectes, etc., així quan el bloc sigui avaluat poder presentar-lo el millor possible i per tant, que la nota també pugi respecte la que podríem tenir inicialment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada