dimecres, 25 de novembre del 2009

I desprès...

Desprès de la Setmana d'activitats extraordinàries, les hem comentades en el primer dia de seminari desprès d'aquestes.
Tot i comentar una mica per sobre les sis activitats que havíem de fer, ens hem centrat en la activitat tres. Aquesta consistia en acompanyar a un alumne de tercer a la seva escola de pràctiques, que ens expliquès el que feia i el rol de l'escola.
Pel que he pogut observar, no a tothom els han fet una jornada tan completa con la que jo vaig tenir, ja que tal i com vaig explicar en l'entrada que duu com a nom ''Escola NAUSICA''.
La noia que hem va dur de pràctiques a la seva escola sí que hem va explicar el funcionament i el tarannà de l'escola igual que el format acadèmic de la mateixa. També ens va mostrar les instalacions i l'edifici que formava l'escola així com la didàctica d'algunes de les classes en les quals ens van deixar entrar.
Aquesta experiència per a mi tan positiva mitjatçant el tutor, ens va fer puntuarla. La mitja d'aquesta va arribar al notable, tot i que val a dir que perquè alguns dels alumnes havíen experimentat situacions negatives en les seves sortides amb companys de tercer.
El tutor ens va explicar que aquestes activitats servien per visualitzar millor la professió de mestre.
Desprès de puntuar la activitat cadascú a explicat la seva pròpia experiència i així hem pogut comprendre el perquè de la seva puntuació i de pas saber què han fet en el dia de pràctica i com ho han viscut.
Tant el seminari d'avui, com l'experiència de la jornada d'activitats extraordinaries m'ha semblat d'allò més interesant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada