dilluns, 2 de novembre del 2009

COED -2NOV-

DESCRIPCIÓ

Avui la classe de Comunicació oral, escrita i digital ha agafat un format diferent, ja que en comptes de parlar la professora, hem parlat nosaltres.
Això ve donat a que avui el grup A feiem les exposicions sobre el procès del ''qui ets tú?'', abans de començar tots els alumnes hem enganxat, gràcies al blue-tac, les fotografies que haviem portat de la persona a la que describiem, en el meu cas la Judit Carrique i per tant he portat quatre fotografies d'ella.
Gràcies al Cristian Cubillo i a l'Albert Guix, que ens han anat cronometrant el temps, finalments ens ha donat temps a fer la nostra exposició a tothom, això jo ho he agraït perquè era la última a qui tocava fer-ho i he anat una mica amb les presses i els nervis de ser l'última.

REFLEXIÓ

Reflexionant en la classe d'avui, com ha dit la Lluïsa, trobo que ens ha agradat en general, ja que de tant en tant, va bé fer aquestes classes tant dinàmiques i personals, a més de que la d'avui en concret ens ha servit a tots per conèixer una mica més a aquells companys amb els quals encara que no haguem tingut el plaer de parlar o establir-hi un lligam de companyerisme.
A més, també crec que a la professora li ha agradat i que li ha servit per conèixer aquells aspectes de nosaltres que als companys i companyes els criden l'atenció i en certa manera per coneixe'ns i associar-nos la cara amb el nostre nom, ja que al ser tants a vegades es fa difícil enrecordar-se'n de tots.

APROFUNDIMENT

Per introduïr-me més en la matèria he pensat a rectificar aquells aspectes de la meva redacció del qui ets tú, ( en el meu cas, qui és ella?) que crec que deuria millorar i per tal de fer-ho deixarè l'enllaç de l'entrada per a hom qui vulgui entrar-hi i comparar-la amb la primera que vaig fer, així doncs, aquí deixo el ''nou qui ets tu?''

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada