divendres, 27 de novembre del 2009

Crònica Periodística

Avui, divendres 27 de novembre, ha tingut lloc el Concert de Santa Cecília a la Universitat Ramón Llull, en la facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna.
Els alumnes de Tercer curs de magisteri, sobretot l'alumnat del grup especialitzat en música ens han ofert un gran concert com a cloenda dels seus estudis i la finalització de la carrera.
Han començat amb un minut i mig de silenci i tot seguit amb l'ajut de una gran quantitat d'instruments, entre ells flautes, bateria, piano i l'ajut de les mans ha iniciat el concert sonor que ens ha emocionat a tots.
Durant el concert els més grans han donat pas a petites intervencions de la resta dels cursos.
Una noia de primer ha cantat la cançó no hay un héroe como tú que surt a la película Hércules, de disney.
A partir d'aquesta cançó que ha deixat bocabadats a tot el públic present, la participació dels asistents ha estat continua, ajudaven picants de mans, cantans les cançons populars i alguns fins i tot ballant.
Finalment, els propis alumnes han portat l'orquestra duent a terme unes boniques melodies que han fet moure's fins i tot a professors que estaven com a públic.
L'últim aconteixement tenia com a fons un llarg power point de fotos de tots els alumnes de la promoció de tercer que quan apareixien a la pantalla del projector es feien notar amb crits i xiulades.
La velada ha estat magnífica per ambdues parts, els artistes han fet un gran paper i el públic ha disfrutat d'allò més.
Aquí us deixo un vídeo per a que us imagineu una miqueta més el gran aconteixement que ha tingut lloc a l'auditori de Blanquerna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada